DEME (AvH 50%) heeft in het derde kwartaal verschillende belangrijke contracten ondertekend, waaronder de site voor de Olympische Winterspelen in Sochi Rusland, verdiepings- en onderhoudsbaggerwerk in de LNG haven van Soyo in Angola, baggerwerken voor een LNG-terminal in Mexico, petrochemische- en havenontwikkeling in Maleisië en de bouw van offshore windmolenparken in Duitse wateren.

Dit verklaart de evolutie van het orderboek tot 2.122 miljoen euro per 30.09.10 (tegenover 2.073 miljoen euro per 30.06.2010). DEME blijft uitgaan van een verdere verhoging van het orderboek per einde boekjaar.

Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Met name de baggeractiviteiten gaan de resultaten van CFE blijven ondersteunen. De eerste helft van het jaar was goed dankzij de baggeractiviteiten, terwijl de bouw zwak bleef. Deze trend heeft zich alvast alleszins wat DEME betreft doorgezet."

Rutsaert blijft CFE accumuleren met een koersdoel van 50 euro: "Ik reken op een omzet van 440 miljoen euro, of een stijging met 12% op jaarbasis. Het orderboekje zou goed gevuld moeten zijn geraakt dankzij de bijdrage van nog steeds diezelfde baggeractiviteiten."

DEME (AvH 50%) heeft in het derde kwartaal verschillende belangrijke contracten ondertekend, waaronder de site voor de Olympische Winterspelen in Sochi Rusland, verdiepings- en onderhoudsbaggerwerk in de LNG haven van Soyo in Angola, baggerwerken voor een LNG-terminal in Mexico, petrochemische- en havenontwikkeling in Maleisië en de bouw van offshore windmolenparken in Duitse wateren. Dit verklaart de evolutie van het orderboek tot 2.122 miljoen euro per 30.09.10 (tegenover 2.073 miljoen euro per 30.06.2010). DEME blijft uitgaan van een verdere verhoging van het orderboek per einde boekjaar. Thibaud Rutsaert (Bank Degroof): "Met name de baggeractiviteiten gaan de resultaten van CFE blijven ondersteunen. De eerste helft van het jaar was goed dankzij de baggeractiviteiten, terwijl de bouw zwak bleef. Deze trend heeft zich alvast alleszins wat DEME betreft doorgezet." Rutsaert blijft CFE accumuleren met een koersdoel van 50 euro: "Ik reken op een omzet van 440 miljoen euro, of een stijging met 12% op jaarbasis. Het orderboekje zou goed gevuld moeten zijn geraakt dankzij de bijdrage van nog steeds diezelfde baggeractiviteiten."