De Syrische burgeroorlog woedt nu al twee jaar en het einde er van lijkt verder weg dan ooit te voren. Het Assad-regime weigert te plooien en het eindspel van deze oorlog zou wel eens bijzonder pijnlijk kunnen worden. Steeds meer landen dreigen namelijk het conflict te worden betrokken.

Wanneer het conflict volledig zou escaleren, kan mogelijk het ganse Midden-Oosten in vuur en vlam worden gezet. Dat zou volgens Lynn onvermijdelijk leiden tot een correctie op de financiële markten, waarbij achter de beurshausse mogelijk een punt wordt gezet.

De Syrische burgeroorlog woedt nu al twee jaar en het einde er van lijkt verder weg dan ooit te voren. Het Assad-regime weigert te plooien en het eindspel van deze oorlog zou wel eens bijzonder pijnlijk kunnen worden. Steeds meer landen dreigen namelijk het conflict te worden betrokken. Wanneer het conflict volledig zou escaleren, kan mogelijk het ganse Midden-Oosten in vuur en vlam worden gezet. Dat zou volgens Lynn onvermijdelijk leiden tot een correctie op de financiële markten, waarbij achter de beurshausse mogelijk een punt wordt gezet.