De analisten van de bank blijven daarom bij hun kopenadvies. De winst per aandeel bedroeg CHF 18,86 en de omzet kwam uit op USD 11,6 miljard, een toename van 26%.

Boeren zijn erg geïnteresseerd om gemodificeerde gewassen van Syngenta aan te schaffen. Deze zaden leveren namelijk een betere opbrengst en zijn beter bestand tegenziektes.

De zaden moeten elk jaar opnieuw worden gekocht. De specifieke kenmerken van biotechproducten gaan namelijk na een jaar verloren.

Concurrenten van Syngenta hebben daarnaast grote moeite om de zaden na te maken. Syngenta verwacht dit jaar een winstgroei van 15 tot 20%, maar die percentages hangen wel af van de valutakoersen.

De opdrachten voor gemodificeerde zaden uit Europa en de Verenigde Staten komen nu binnen en zijn goed. ABN Amro heeft een koopadvies.

De analisten van de bank blijven daarom bij hun kopenadvies. De winst per aandeel bedroeg CHF 18,86 en de omzet kwam uit op USD 11,6 miljard, een toename van 26%. Boeren zijn erg geïnteresseerd om gemodificeerde gewassen van Syngenta aan te schaffen. Deze zaden leveren namelijk een betere opbrengst en zijn beter bestand tegenziektes. De zaden moeten elk jaar opnieuw worden gekocht. De specifieke kenmerken van biotechproducten gaan namelijk na een jaar verloren. Concurrenten van Syngenta hebben daarnaast grote moeite om de zaden na te maken. Syngenta verwacht dit jaar een winstgroei van 15 tot 20%, maar die percentages hangen wel af van de valutakoersen. De opdrachten voor gemodificeerde zaden uit Europa en de Verenigde Staten komen nu binnen en zijn goed. ABN Amro heeft een koopadvies.