De eerste (her)verzekeraars komen echter met ramingen wat betreft de rekening die ze mogen verwachten. Swiss Re verwacht schadeclaims voor bedrag van 1,20 miljard dollar als gevolg van de ramp die Japan trof.

De Japanse regering verzekert de schade aan huizen die door niet-levensverzekeringsmaatschappijen gedekt worden en deze bescherming is niet herverzekerd.

Volgens Swiss is het niet zo makkelijk om de schade veroorzaakt door een ramp van dergelijke omvang in te schatten. Vuur veroorzaakt door een aardbeving is bijvoorbeeld wel herverzekerd. Het telwerk kan dus nog wel even blijven duren.

De eerste (her)verzekeraars komen echter met ramingen wat betreft de rekening die ze mogen verwachten. Swiss Re verwacht schadeclaims voor bedrag van 1,20 miljard dollar als gevolg van de ramp die Japan trof. De Japanse regering verzekert de schade aan huizen die door niet-levensverzekeringsmaatschappijen gedekt worden en deze bescherming is niet herverzekerd. Volgens Swiss is het niet zo makkelijk om de schade veroorzaakt door een ramp van dergelijke omvang in te schatten. Vuur veroorzaakt door een aardbeving is bijvoorbeeld wel herverzekerd. Het telwerk kan dus nog wel even blijven duren.