SWID AG controleert nu 51% van de aandelen van Jensen-Group

Overeenkomstig art. 14 van de wet van 2 mei 2007 betreffende de verplichtingen van emittenten wiens aandelen verhandeld worden op de gereglementeerde markt, heeft JENSEN-GROUP NV op 21 december 2012 volgende kennisgeving ontvangen van Jensen Invest: A/S, JF Tenura Aps, SWID AG, de heer Jesper M. Jensen, The Jörn Munch Jensen and Lise Munch Jensen Family Trust, mevrouw Anne Munch Jensen, mevrouw Karine Munk Finser en de erfgenamen van de heer Jørn M. Jensen.

Op 10 december 2012 heeft de heer Jesper M. Jensen 51% van de aandelen in JF Tenura Aps verkocht aan SWID AG, een vennootschap die gecontroleerd wordt door de heer Jesper M. Jensen.

Jensen Invest A/S heeft 51,48% van de aandelen in JENSEN-GROUP NV. De erfgenamen van de heer Jørn M. Jensen houden 0,02% van de aandelen in JENSENGROPU NV en de heer Jesper M. Jensen houdt 0,12% van de aandelen in JENSENGROUP

NV. JF Tenura Aps houdt 100% van de aandelen in JENSEN Invest A/S. SWID AG bezit en controleert 51% van de aandelen in JF Tenura Aps.

De resterende 49% van de aandelen in JF Tenura Aps worden gehouden door mevrouw Anne Munch Jensen en mevrouw Karine Munk Finser als de uiteindelijk begunstigden van The Jörn Munch Jensen and Lise Munch Jensen Family Trust.

Fout opgemerkt of meer nieuws? Meld het hier

Partner Content