Op 10 december 2012 heeft de heer Jesper M. Jensen 51% van de aandelen in JF Tenura Aps verkocht aan SWID AG, een vennootschap die gecontroleerd wordt door de heer Jesper M. Jensen.

Jensen Invest A/S heeft 51,48% van de aandelen in JENSEN-GROUP NV. De erfgenamen van de heer Jørn M. Jensen houden 0,02% van de aandelen in JENSENGROPU NV en de heer Jesper M. Jensen houdt 0,12% van de aandelen in JENSENGROUP

NV. JF Tenura Aps houdt 100% van de aandelen in JENSEN Invest A/S. SWID AG bezit en controleert 51% van de aandelen in JF Tenura Aps.

De resterende 49% van de aandelen in JF Tenura Aps worden gehouden door mevrouw Anne Munch Jensen en mevrouw Karine Munk Finser als de uiteindelijk begunstigden van The Jörn Munch Jensen and Lise Munch Jensen Family Trust.

Op 10 december 2012 heeft de heer Jesper M. Jensen 51% van de aandelen in JF Tenura Aps verkocht aan SWID AG, een vennootschap die gecontroleerd wordt door de heer Jesper M. Jensen. Jensen Invest A/S heeft 51,48% van de aandelen in JENSEN-GROUP NV. De erfgenamen van de heer Jørn M. Jensen houden 0,02% van de aandelen in JENSENGROPU NV en de heer Jesper M. Jensen houdt 0,12% van de aandelen in JENSENGROUP NV. JF Tenura Aps houdt 100% van de aandelen in JENSEN Invest A/S. SWID AG bezit en controleert 51% van de aandelen in JF Tenura Aps. De resterende 49% van de aandelen in JF Tenura Aps worden gehouden door mevrouw Anne Munch Jensen en mevrouw Karine Munk Finser als de uiteindelijk begunstigden van The Jörn Munch Jensen and Lise Munch Jensen Family Trust.