Maar eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. De huidige superzeepbel is tijdens de afgelopen 32 jaar geblazen, meer bepaald al sinds het tijdperk van Ronald Reagan. We plukken nu de vruchten van een totaal foute monetaire politiek die decennialang werd gevoerd.

Verantwoordelijk voor de huidige puinhoop is een generatie politici die geen enkel moreel besef meer hebben. Kapitalisme heeft zich ontpopt tot een monopolie dat in handen is van politici die enkel ten dienste staan van een welgestelde elite. Competitie is een flauwe grap geworden.

Maar eigenlijk is er niets nieuws onder de zon. De huidige superzeepbel is tijdens de afgelopen 32 jaar geblazen, meer bepaald al sinds het tijdperk van Ronald Reagan. We plukken nu de vruchten van een totaal foute monetaire politiek die decennialang werd gevoerd. Verantwoordelijk voor de huidige puinhoop is een generatie politici die geen enkel moreel besef meer hebben. Kapitalisme heeft zich ontpopt tot een monopolie dat in handen is van politici die enkel ten dienste staan van een welgestelde elite. Competitie is een flauwe grap geworden.