Janjuah handhaaft nog steeds zijn visie, maar heeft wel het tijdschema enigszins aangepast. De correctie in de index zal volgens hem langer op zich laten wachten dan hij eerst had aangenomen. Hij adviseert zijn klanten nog steeds een 'short S&P 500' trade.

Het zou allemaal erg snel kunnen gaan

Vanaf de huidige koersniveaus zou het stijgingspotentieel voor de S&P 500 Index nog maximaal 10% bedragen. Wie nog niet short is gegaan op de Amerikaanse beurs, kan volgens Janjuah misschien nog beter even wachten alvorens dat alsnog te doen. Timing is in dit geval erg belangrijk.

Maar volgens de Nomura analisten zou het allemaal erg snel kunnen gaan. Wereldwijd zijn er heel wat zeepbellen geblazen in risicovolle activaklassen en vroeg of laat zullen die zeepbellen ontploffen.

Probleem is dat bij zeepbellen waarderingssystemen weinig aanknooppunten bieden. Het kan nog maanden duren alvorens ze uiteenspatten, maar het zou ook wel eens erg snel kunnen gaan.

Janjuah handhaaft nog steeds zijn visie, maar heeft wel het tijdschema enigszins aangepast. De correctie in de index zal volgens hem langer op zich laten wachten dan hij eerst had aangenomen. Hij adviseert zijn klanten nog steeds een 'short S&P 500' trade. Het zou allemaal erg snel kunnen gaan Vanaf de huidige koersniveaus zou het stijgingspotentieel voor de S&P 500 Index nog maximaal 10% bedragen. Wie nog niet short is gegaan op de Amerikaanse beurs, kan volgens Janjuah misschien nog beter even wachten alvorens dat alsnog te doen. Timing is in dit geval erg belangrijk. Maar volgens de Nomura analisten zou het allemaal erg snel kunnen gaan. Wereldwijd zijn er heel wat zeepbellen geblazen in risicovolle activaklassen en vroeg of laat zullen die zeepbellen ontploffen. Probleem is dat bij zeepbellen waarderingssystemen weinig aanknooppunten bieden. Het kan nog maanden duren alvorens ze uiteenspatten, maar het zou ook wel eens erg snel kunnen gaan.