Op de valutamarkten werd vanmorgen 1,3692 dollar betaald, tegenover een slotkoers gisterenavond van 1,3681 dollar betaald. Ook dinsdag was de koers van de euro al gestegen.

In de loop van de sessie werd in New York een piek bereikt op 1,3704 dollar en dat was het hoogste niveau sinds 22 november. De hoop neemt toe dat het ergste wat de Europese begrotingscrisis achter de rug is.

Algemeen wordt verwacht dat de afloop van de FED-meeting van vanavond weinig beweging op de valutamarkten gaat veroorzaken. Waarschijnlijk zal de Amerikaanse centrale bank verklaren dat de VS-economie blijft groeien.

Op de valutamarkten werd vanmorgen 1,3692 dollar betaald, tegenover een slotkoers gisterenavond van 1,3681 dollar betaald. Ook dinsdag was de koers van de euro al gestegen. In de loop van de sessie werd in New York een piek bereikt op 1,3704 dollar en dat was het hoogste niveau sinds 22 november. De hoop neemt toe dat het ergste wat de Europese begrotingscrisis achter de rug is. Algemeen wordt verwacht dat de afloop van de FED-meeting van vanavond weinig beweging op de valutamarkten gaat veroorzaken. Waarschijnlijk zal de Amerikaanse centrale bank verklaren dat de VS-economie blijft groeien.