Maar niet iedereen is even enthousiast over de politiek gevoerd door de FED. Het succes van Quantative Easing kan sterk betwijfeld worden, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Als QE zo succesvol was, waarom moet Janet Yellen van de FED dan voortdurend de vinger op de zere plek leggen.

Ze praat namelijk voortdurend onder onderbenutting van de arbeidsreserves of over ruimte voor verdere verbeteringen op de arbeidsmarkt. Eigenlijk is de FED alleen succesvol geweest in het opblazen van de prijzen van assets, al haar andere successen zijn zeer beperkt te noemen.

Maar niet iedereen is even enthousiast over de politiek gevoerd door de FED. Het succes van Quantative Easing kan sterk betwijfeld worden, zo stelt Tyler Durden van Zero Hedge. Als QE zo succesvol was, waarom moet Janet Yellen van de FED dan voortdurend de vinger op de zere plek leggen. Ze praat namelijk voortdurend onder onderbenutting van de arbeidsreserves of over ruimte voor verdere verbeteringen op de arbeidsmarkt. Eigenlijk is de FED alleen succesvol geweest in het opblazen van de prijzen van assets, al haar andere successen zijn zeer beperkt te noemen.