De spoorwegmateriaaldivisie kan rekenen op de toenemende congestie op de wegen en de steeds strengere emissienormen.

Hierdoor zullen de investeringen in openbare vervoersinfrastructuren zeker op een hoog peil blijven. In dit segment beschikt Bombardier over een zeer sterke competitieve positie.

Hierdoor kon de groep dit jaar reeds voor meer dan 6 miljard dollar aan nieuwe orders binnenhalen (terwijl er over gans 2013 voor 8,8 miljard dollar nieuwe bestellingen werden opgetekend).

In de vliegtuigendivisie behoort Bombardier tot de top van de zakenjetbouwers en ook daar blijven de fundamentals uitstekend: de creatie van nieuwe kapitaalkrachtige bedrijfsleiders in de groeilanden doet de vraag structureel toenemen.

Ook op het vlak van luchttransport ziet het management opportuniteiten in het segment van vliegtuigen met 100 - 149 zetels.

Dit zijn toestellen die vooral voor regionale verbindingen zullen gebruikt worden. Van Herck heeft een advies afbouwen.

De spoorwegmateriaaldivisie kan rekenen op de toenemende congestie op de wegen en de steeds strengere emissienormen. Hierdoor zullen de investeringen in openbare vervoersinfrastructuren zeker op een hoog peil blijven. In dit segment beschikt Bombardier over een zeer sterke competitieve positie. Hierdoor kon de groep dit jaar reeds voor meer dan 6 miljard dollar aan nieuwe orders binnenhalen (terwijl er over gans 2013 voor 8,8 miljard dollar nieuwe bestellingen werden opgetekend). In de vliegtuigendivisie behoort Bombardier tot de top van de zakenjetbouwers en ook daar blijven de fundamentals uitstekend: de creatie van nieuwe kapitaalkrachtige bedrijfsleiders in de groeilanden doet de vraag structureel toenemen. Ook op het vlak van luchttransport ziet het management opportuniteiten in het segment van vliegtuigen met 100 - 149 zetels. Dit zijn toestellen die vooral voor regionale verbindingen zullen gebruikt worden. Van Herck heeft een advies afbouwen.