Volgens Paul Craig Roberts is dat inderdaad het geval, president Obama begrijpt simpelweg niet dat hij zijn land en diens bondgenoten regelrecht naar een conflict met Rusland en China stuurt. Dat is volgens Roberts de schuld van de neoconservatieven in de VS, die de president in toenemende mate beïnvloeden.

Zowel de eerste als de tweede wereldoorlog waren het gevolg van de ambities en de fouten gemaakt door een klein aantal mensen. Roberts is van mening dat we de weg naar een volgende wereldoorlog zijn ingeslagen, een pad dat uiteraard als zeer gevaarlijk moet omschreven worden.

Volgens Paul Craig Roberts is dat inderdaad het geval, president Obama begrijpt simpelweg niet dat hij zijn land en diens bondgenoten regelrecht naar een conflict met Rusland en China stuurt. Dat is volgens Roberts de schuld van de neoconservatieven in de VS, die de president in toenemende mate beïnvloeden. Zowel de eerste als de tweede wereldoorlog waren het gevolg van de ambities en de fouten gemaakt door een klein aantal mensen. Roberts is van mening dat we de weg naar een volgende wereldoorlog zijn ingeslagen, een pad dat uiteraard als zeer gevaarlijk moet omschreven worden.