Stuart O'Gorman: "De groeilanden gaan meer in technologie investeren en dat heeft te maken met het streven naar een grotere productiviteit. De tijd is namelijk stilaan voorbij dat de groeimarkten het voornamelijk moesten hebben van goedkope werkkrachten."

De gestegen lonen brengen bovendien technologie binnen het bereik van steeds meer mensen. O'Gorman: "Hierbij dient rekening te worden gehouden dat de prijzen voor technologieproducten nog elk jaar dalen en dus in toenemende mate binnen bereik komen van de inwoners van de groeilanden. Er kan dus sprake zijn van een turbo-effect wat de aankoop vanvan technologieproducten betreft. Daar kunnen de bedrijven uit de sector volop van profiteren."

Stuart O'Gorman: "De groeilanden gaan meer in technologie investeren en dat heeft te maken met het streven naar een grotere productiviteit. De tijd is namelijk stilaan voorbij dat de groeimarkten het voornamelijk moesten hebben van goedkope werkkrachten." De gestegen lonen brengen bovendien technologie binnen het bereik van steeds meer mensen. O'Gorman: "Hierbij dient rekening te worden gehouden dat de prijzen voor technologieproducten nog elk jaar dalen en dus in toenemende mate binnen bereik komen van de inwoners van de groeilanden. Er kan dus sprake zijn van een turbo-effect wat de aankoop vanvan technologieproducten betreft. Daar kunnen de bedrijven uit de sector volop van profiteren."