De structurele problemen in Europa zullen blijven bestaan, met als gevolg dat de onrust zal toenemen. De zwakkere landen uit de eurozone gaan de gevolgen van de gevoerde besparingspolitiek namelijk steeds duidelijker ondervinden, zodat de Europese economie in recessie blijft.

De verrassing van 2013 zal echter worden dat Griekenland langzaam maar zeker uit het dal klimt, dit als gevolg van maatregelen die de overheidsuitgaven terugdringen en de belastinginning verbeteren. Nochtans verwacht Wien een correctie van 10% op de Europese beurzen, dit als gevolg van een koersdaling op Wall Street.

De structurele problemen in Europa zullen blijven bestaan, met als gevolg dat de onrust zal toenemen. De zwakkere landen uit de eurozone gaan de gevolgen van de gevoerde besparingspolitiek namelijk steeds duidelijker ondervinden, zodat de Europese economie in recessie blijft. De verrassing van 2013 zal echter worden dat Griekenland langzaam maar zeker uit het dal klimt, dit als gevolg van maatregelen die de overheidsuitgaven terugdringen en de belastinginning verbeteren. Nochtans verwacht Wien een correctie van 10% op de Europese beurzen, dit als gevolg van een koersdaling op Wall Street.