In eerste instantie zou het geld wel gebruikt worden om de openstaande derivatenposities van de banken af te bouwen. De strop rond de nek van de spaarders wordt steeds meer dichtgetrokken, het wordt steeds moeilijker om te ontsnappen aan financiële repressie en het aanslaan van ons spaargeld.

In de Verenigde Staten bereidt de Securities and Exchange Commission (SEC) een maatregel voor die het onmogelijk zou maken om geld te onttrekken aan sommige geldmarktfondsen. Ook dat geld zou geblokkeerd worden met de bedoeling om een reddingsoperatie van de betrokken bank mogelijk te maken.

In eerste instantie zou het geld wel gebruikt worden om de openstaande derivatenposities van de banken af te bouwen. De strop rond de nek van de spaarders wordt steeds meer dichtgetrokken, het wordt steeds moeilijker om te ontsnappen aan financiële repressie en het aanslaan van ons spaargeld. In de Verenigde Staten bereidt de Securities and Exchange Commission (SEC) een maatregel voor die het onmogelijk zou maken om geld te onttrekken aan sommige geldmarktfondsen. Ook dat geld zou geblokkeerd worden met de bedoeling om een reddingsoperatie van de betrokken bank mogelijk te maken.