Morgen rapporteren met Intel en Johnson & Johnson wel een paar zwaargewichten. De beleggers gaan vooral uitkijken naar signalen dat de zaken tijdens het tweede kwartaal verbeterden.

Vooral de omzetcijfers van de bedrijven gaan nauwlettend geanalyseerd worden. Anderzijds wordt verwacht dat de nettowinst van de bedrijven uit de S&P 500 met 35,50% is gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar.

Tijdens het eerste kwartaal werd een gelijkaardige daling vastgesteld. Uit de al bekendgemaakte resultaten van Alcoa bleek al dat de bedrijven het vooral van kostenbesparingen moesten hebben.

Deze week worden onder andere de resultaten van IBM belangrijk, een bedrijf dat als één van de grootste spelers op de technologiemarkt mag worden beschouwd. De cijfers van IBM moeten onder andere aangeven hoeveel de bedrijven tijdens het afgelopen kwartaal aan IT uitgaven. De cijfers worden donderdag bekendgemaakt.

Vrijdag zijn er de cijfers van Bank of America en General Electric en die kunnen respectievelijk richtinggevend zijn voor de Amerikaanse banksector en voor de Amerikaanse industriële sector.

Morgen rapporteren met Intel en Johnson & Johnson wel een paar zwaargewichten. De beleggers gaan vooral uitkijken naar signalen dat de zaken tijdens het tweede kwartaal verbeterden. Vooral de omzetcijfers van de bedrijven gaan nauwlettend geanalyseerd worden. Anderzijds wordt verwacht dat de nettowinst van de bedrijven uit de S&P 500 met 35,50% is gedaald ten opzichte van dezelfde periode vorig jaar. Tijdens het eerste kwartaal werd een gelijkaardige daling vastgesteld. Uit de al bekendgemaakte resultaten van Alcoa bleek al dat de bedrijven het vooral van kostenbesparingen moesten hebben. Deze week worden onder andere de resultaten van IBM belangrijk, een bedrijf dat als één van de grootste spelers op de technologiemarkt mag worden beschouwd. De cijfers van IBM moeten onder andere aangeven hoeveel de bedrijven tijdens het afgelopen kwartaal aan IT uitgaven. De cijfers worden donderdag bekendgemaakt. Vrijdag zijn er de cijfers van Bank of America en General Electric en die kunnen respectievelijk richtinggevend zijn voor de Amerikaanse banksector en voor de Amerikaanse industriële sector.