Vandaag zijn er onder andere de cijfers van BP Prudhoe Bay Royalty Trust. In ons land staan er nog heel wat cijfers op de agenda, waarbij wel dient opgemerkt dat maandag op het vlak van rapportering traditioneel een zwakke dag is.

In Europa hebben we vorige week een paar topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. De stroom kwartaalcijfers rolt deze week gewoon verder, met nog heel wat grote namen op de agenda.

Vandaag zijn er onder andere resultaten van Hannover Re en die van PostNL. Ook veel Chinese bedrijven komen vandaag met cijfers.

Vandaag zijn er onder andere de cijfers van BP Prudhoe Bay Royalty Trust. In ons land staan er nog heel wat cijfers op de agenda, waarbij wel dient opgemerkt dat maandag op het vlak van rapportering traditioneel een zwakke dag is. In Europa hebben we vorige week een paar topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. De stroom kwartaalcijfers rolt deze week gewoon verder, met nog heel wat grote namen op de agenda. Vandaag zijn er onder andere resultaten van Hannover Re en die van PostNL. Ook veel Chinese bedrijven komen vandaag met cijfers.