Het resultatenseizoen draait in de Verenigde Staten op volle toeren. In de komende dagen gaan nog honderden bedrijven rapporteren, vorige week alleen al waren er dat in totaal 100 van de 500 uit de S&P 500.

Vandaag kijken we in de Verenigde Staten uit naar de cijfers van Bancorp South, Amgen, Human Genome Sciences, National Instruments, BancTrust Financial, Texas Instruments en Advent Software. Relatief gezien krijgen we dus een rustdag, waarbij we wel niet voorbij kunnen aan de resultaten van Sony.

Het resultatenseizoen draait in de Verenigde Staten op volle toeren. In de komende dagen gaan nog honderden bedrijven rapporteren, vorige week alleen al waren er dat in totaal 100 van de 500 uit de S&P 500. Vandaag kijken we in de Verenigde Staten uit naar de cijfers van Bancorp South, Amgen, Human Genome Sciences, National Instruments, BancTrust Financial, Texas Instruments en Advent Software. Relatief gezien krijgen we dus een rustdag, waarbij we wel niet voorbij kunnen aan de resultaten van Sony.