In de tweede helft van november is het traditioneel een heel stuk rustiger wat de rapporteringen betreft.

Bovendien is het vandaag vrijdag, wat altijd een rustige dag is. Op Wall Street valt er vandaag weinig of niets te melden, met uitzondering misschien van de interimresultaten van Logic Devics. Dit bedrijf kan bezwaarlijk een zwaargewicht worden genoemd.

In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens rustig. Ook in Brussel zijn er in de komende dagen nog wat cijfers op komst.

In de tweede helft van november is het traditioneel een heel stuk rustiger wat de rapporteringen betreft. Bovendien is het vandaag vrijdag, wat altijd een rustige dag is. Op Wall Street valt er vandaag weinig of niets te melden, met uitzondering misschien van de interimresultaten van Logic Devics. Dit bedrijf kan bezwaarlijk een zwaargewicht worden genoemd. In Europa moeten nog een aantal kleinere bedrijven komen rapporteren, maar vandaag blijft het aan deze kant van de Atlantische Oceaan eveneens rustig. Ook in Brussel zijn er in de komende dagen nog wat cijfers op komst.