We bevinden ons in de tweede helft van november en dan worden bedrijfsresultaten stilaan zeldzaam. December wordt vervolgens een stille maand, waarna we enkele weken later mogen beginnen uit te kijken naar de jaarcijfers.

In eigen land zijn er nog een aantal kleinere bedrijven die in de loop van deze week met cijfers komen. Op Wall Street staan er vandaag geen echt belangrijke namen op de agenda, we vermelden de cijfers van Analogic Devices en uiteraard die van Hewlett-Packard. Ook in China wordt het resultatenseizoen verder gezet.

We bevinden ons in de tweede helft van november en dan worden bedrijfsresultaten stilaan zeldzaam. December wordt vervolgens een stille maand, waarna we enkele weken later mogen beginnen uit te kijken naar de jaarcijfers. In eigen land zijn er nog een aantal kleinere bedrijven die in de loop van deze week met cijfers komen. Op Wall Street staan er vandaag geen echt belangrijke namen op de agenda, we vermelden de cijfers van Analogic Devices en uiteraard die van Hewlett-Packard. Ook in China wordt het resultatenseizoen verder gezet.