9 van de 20 BEL 20-aandelen hebben inmiddels gerapporteerd, zodat het vooral veel kleinere bedrijven zijn die gaan rapporteren. Vooral de laatste dagen van de maand gaat het druk worden.

Op Europees vlak is het vorige week een zeer drukke week geweest, met heel wat blue chips die zijn komen rapporteren. Vandaag wordt er wat stoom afgelaten, hoewel toch nog enkele cijfers op de agenda staan.

In de Verenigde Staten is het resultatenseizoen al enige dagen over het hoogtepunt heen, maar vandaag vermeldt de agenda toch nog cijfers van Ambac Financial Group en die van Hemispherx.

9 van de 20 BEL 20-aandelen hebben inmiddels gerapporteerd, zodat het vooral veel kleinere bedrijven zijn die gaan rapporteren. Vooral de laatste dagen van de maand gaat het druk worden. Op Europees vlak is het vorige week een zeer drukke week geweest, met heel wat blue chips die zijn komen rapporteren. Vandaag wordt er wat stoom afgelaten, hoewel toch nog enkele cijfers op de agenda staan. In de Verenigde Staten is het resultatenseizoen al enige dagen over het hoogtepunt heen, maar vandaag vermeldt de agenda toch nog cijfers van Ambac Financial Group en die van Hemispherx.