Daarbij gaat de aandacht op de eerste plaats uit naar KBC, dat deze week vrijdag de cijfers bekendmaakt. Vandaag komen Auximines, Wereldhave Belgium en Zenitel met interimresultaten.

Ook heel wat Europese bedrijven moeten nog met resultaten komen. Vandaag zijn onder andere de resultaten van Boots en Allianz het vermelden waard.

In de Verenigde Staten hebben de belangrijkste bedrijven al gerapporteerd. Vandaag is de agenda - alleszins voor een maandag - nog goed gevuld, hoewel het vrijwel allemaal kleine namen betreft. We vermelden onder meer de cijfers van Fluor en Priceline.com.

Daarbij gaat de aandacht op de eerste plaats uit naar KBC, dat deze week vrijdag de cijfers bekendmaakt. Vandaag komen Auximines, Wereldhave Belgium en Zenitel met interimresultaten. Ook heel wat Europese bedrijven moeten nog met resultaten komen. Vandaag zijn onder andere de resultaten van Boots en Allianz het vermelden waard. In de Verenigde Staten hebben de belangrijkste bedrijven al gerapporteerd. Vandaag is de agenda - alleszins voor een maandag - nog goed gevuld, hoewel het vrijwel allemaal kleine namen betreft. We vermelden onder meer de cijfers van Fluor en Priceline.com.