Vanmiddag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken.

Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt op het vlak van bedrijfsresultaten, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern.

Voor vandaag vermelden we de cijfers van Ditech Networks, plus nog een trits andere kleintjes.

In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren.

Vandaag is het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van Ballast Nedam, Linde, Fugro en Grontmij. In eigen land zijn er de resultaten van Brederode.

Vanmiddag komen de werkloosheidscijfers voor de maand februari, waar uiteraard met grote interesse zal worden uitgekeken. Dat betekent echter niet dat het doodstil wordt op het vlak van bedrijfsresultaten, in de komende dagen en weken gaan nog heel wat kleinere bedrijven komen rapportern. Voor vandaag vermelden we de cijfers van Ditech Networks, plus nog een trits andere kleintjes. In Europa is de stroom kwartaalcijfers eveneens grotendeels achter de rug, hoewel op het einde van deze maand nog een aantal kleinere Belgische bedrijven moeten komen rapporteren. Vandaag is het een relatief rustige dag, we vermelden slechts de cijfers van Ballast Nedam, Linde, Fugro en Grontmij. In eigen land zijn er de resultaten van Brederode.