De grote stroom van bedrijfsresultaten is achter de rug, zeker uit de Verenigde Staten, maar van het macrofront kunnen we nog een paar interessante cijfers verwachten.

Naast de twee Amerikaanse bedrijven Cisco en Walmart komen er vooral een paar kleinere Nederlandse bedrijven met de resultaten over het tweede kwartaal.

Dat zijn Fugro, Aalberts, Corbion (voorheen CSM) en Boskalis. Van de grote Nederlandse bedrijven kijken de analisten van ABN Amro met belangstelling uit naar de resultaten van Aegon, die komende donderdag worden gepresenteerd.

De grote stroom van bedrijfsresultaten is achter de rug, zeker uit de Verenigde Staten, maar van het macrofront kunnen we nog een paar interessante cijfers verwachten. Naast de twee Amerikaanse bedrijven Cisco en Walmart komen er vooral een paar kleinere Nederlandse bedrijven met de resultaten over het tweede kwartaal. Dat zijn Fugro, Aalberts, Corbion (voorheen CSM) en Boskalis. Van de grote Nederlandse bedrijven kijken de analisten van ABN Amro met belangstelling uit naar de resultaten van Aegon, die komende donderdag worden gepresenteerd.