De enige twee Nederlandse bedrijven die in de staart van het peloton hun resultaten over het vierde kwartaal zullen publiceren zijn Twentse Kabel Holding (TKH) en Boskalis.

Beide bedrijven vindt ABN Amro koopwaardig en TKH staat daarnaast op de lijst met zeer aanbevolen bedrijven.

Op macro-economisch gebied wordt volgens ABN Amro met belangstelling uitgekeken naar een aantal Europese landen, dat de komende week gegevens publiceert over de industriële productie in januari.

Het betreft Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Europese Unie als geheel.

Hieruit zal moeten blijken of de positieve ontwikkeling, die is te zien in het ondernemersvertrouwen, zich ook vertaalt naar de productiekant van de economie.

Ook aan de consumptiekant verwachten we de komende week informatie. In Nederland en de Verenigde Staten worden dan cijfers over de detailhandelsverkopen in februari gepubliceerd. In de Verenigde Staten zullen daarnaast voorlopige cijfers over het consumentenvertrouwen in maart door de universiteit van Michigan worden gepubliceerd.

De enige twee Nederlandse bedrijven die in de staart van het peloton hun resultaten over het vierde kwartaal zullen publiceren zijn Twentse Kabel Holding (TKH) en Boskalis. Beide bedrijven vindt ABN Amro koopwaardig en TKH staat daarnaast op de lijst met zeer aanbevolen bedrijven. Op macro-economisch gebied wordt volgens ABN Amro met belangstelling uitgekeken naar een aantal Europese landen, dat de komende week gegevens publiceert over de industriële productie in januari. Het betreft Frankrijk, het Verenigd Koninkrijk, Nederland en de Europese Unie als geheel. Hieruit zal moeten blijken of de positieve ontwikkeling, die is te zien in het ondernemersvertrouwen, zich ook vertaalt naar de productiekant van de economie. Ook aan de consumptiekant verwachten we de komende week informatie. In Nederland en de Verenigde Staten worden dan cijfers over de detailhandelsverkopen in februari gepubliceerd. In de Verenigde Staten zullen daarnaast voorlopige cijfers over het consumentenvertrouwen in maart door de universiteit van Michigan worden gepubliceerd.