Daarnaast zijn ook Advanced Micro Devices en Charles Schwab de moeite van het vermelden waard. Morgen komen General Electric en Bank of America met cijfers.

In Europa is het resultatenseizoen gisteren officieel op gang geschoten met de cijfers van ASML. Voordien hadden al enkele bedrijven, waaronder L'Oréal omzetcijfers bekendgemaakt.

Vandaag gaat alle belangstelling uit naar de trading update die Deceuninck vanmorgen geeft. Daarnaast rapporteerden nog twee Nederlandse bedrijven, meer bepaald Beter Bed en Ballast Nedam. Vergeten we uiteraard ook de cijfers van Novartis niet.

Daarnaast zijn ook Advanced Micro Devices en Charles Schwab de moeite van het vermelden waard. Morgen komen General Electric en Bank of America met cijfers. In Europa is het resultatenseizoen gisteren officieel op gang geschoten met de cijfers van ASML. Voordien hadden al enkele bedrijven, waaronder L'Oréal omzetcijfers bekendgemaakt. Vandaag gaat alle belangstelling uit naar de trading update die Deceuninck vanmorgen geeft. Daarnaast rapporteerden nog twee Nederlandse bedrijven, meer bepaald Beter Bed en Ballast Nedam. Vergeten we uiteraard ook de cijfers van Novartis niet.