Vandaag zijn er niettemin onder andere de cijfers van Frontier Communications, Transocean en Gabriel Resources. In eigen land is het morgen uitkijken naar de interimresultaten van Dexia en Umicore.

Later deze week komen nog een aantal grotere namen met cijfers, op het einde van de maand wordt het zelfs even superdruk.

In Europa hebben we vorige week een paar topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. De stroom kwartaalcijfers rolt deze week gewoon verder, met nog heel wat grote namen op de agenda.

Vandaag staan eigenlijk alleen de cijfers van Societe Generale, Standard Chartered en Arcadis op agenda.

Vandaag zijn er niettemin onder andere de cijfers van Frontier Communications, Transocean en Gabriel Resources. In eigen land is het morgen uitkijken naar de interimresultaten van Dexia en Umicore. Later deze week komen nog een aantal grotere namen met cijfers, op het einde van de maand wordt het zelfs even superdruk. In Europa hebben we vorige week een paar topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. De stroom kwartaalcijfers rolt deze week gewoon verder, met nog heel wat grote namen op de agenda. Vandaag staan eigenlijk alleen de cijfers van Societe Generale, Standard Chartered en Arcadis op agenda.