In Europa zijn we al zo ver, de belangrijkste bedrijven hebben inmiddels hun kwartaalcijfers bekendgemaakt. Vandaag is het nog uitkijken naar de cijfers van Irish Life & Permanent, Adecco en USG People. Later deze week moet ook nog GdF Suez verslag uitbrengen over de gang van zaken in 2009.

In de Verenigde Staten is de cijferstroom duidelijk opgedroogd, eigenlijk staat er deze week niets bijzonders meer op de agenda. Alle aandacht gaat nu uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand februari die vrijdag worden bekendgemaakt.

In Europa zijn we al zo ver, de belangrijkste bedrijven hebben inmiddels hun kwartaalcijfers bekendgemaakt. Vandaag is het nog uitkijken naar de cijfers van Irish Life & Permanent, Adecco en USG People. Later deze week moet ook nog GdF Suez verslag uitbrengen over de gang van zaken in 2009. In de Verenigde Staten is de cijferstroom duidelijk opgedroogd, eigenlijk staat er deze week niets bijzonders meer op de agenda. Alle aandacht gaat nu uit naar de werkloosheidscijfers voor de maand februari die vrijdag worden bekendgemaakt.