Vandaag zijn er niettemin onder andere de cijfers van onder andere Capital Bank en Broadway Financial. In eigen land zijn er nog heel wat kwartaalcijfers op komst, meer bepaald van bedrijven die op het einde van de tweede maand van het kwartaal rapporteren.

In Europa hebben we al verschillende topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. Langzamerhand begint ook hier de stroom op te drogen.

Vandaag is het vanwege de feestdag een rustigere dag, zonder grote uitschieters. We vermelden toch de cijfers van Michael Page.

Vandaag zijn er niettemin onder andere de cijfers van onder andere Capital Bank en Broadway Financial. In eigen land zijn er nog heel wat kwartaalcijfers op komst, meer bepaald van bedrijven die op het einde van de tweede maand van het kwartaal rapporteren. In Europa hebben we al verschillende topdagen gekend wat bedrijfsresultaten betreft. Langzamerhand begint ook hier de stroom op te drogen. Vandaag is het vanwege de feestdag een rustigere dag, zonder grote uitschieters. We vermelden toch de cijfers van Michael Page.