De strijd tussen QE bulls en QE bears kan losbarsten, want niet iedereen is even enthousiast over de plannen van de FED om haar monetaire politiek opnieuw te verruimen.

Peter McCorry, trader bij Keefe Bruyette, is vooral benieuws of de S&P 500 zal kunnen standhouden boven het niveau van 1300, een kaap die gisterenavond werd doorbroken.

McCorry verwacht dat de dollar verder zal verzwakken met meer quantative easing op komst. Op de beurs kan de strijd tussen voor- en tegenstanders van een ruime monetaire politiek in de komende weken het centrale thema gaan worden. Mogelijk zal de FED al op 2 november beslissen om haar politiek van quantative easing uit te breiden.

De strijd tussen QE bulls en QE bears kan losbarsten, want niet iedereen is even enthousiast over de plannen van de FED om haar monetaire politiek opnieuw te verruimen. Peter McCorry, trader bij Keefe Bruyette, is vooral benieuws of de S&P 500 zal kunnen standhouden boven het niveau van 1300, een kaap die gisterenavond werd doorbroken. McCorry verwacht dat de dollar verder zal verzwakken met meer quantative easing op komst. Op de beurs kan de strijd tussen voor- en tegenstanders van een ruime monetaire politiek in de komende weken het centrale thema gaan worden. Mogelijk zal de FED al op 2 november beslissen om haar politiek van quantative easing uit te breiden.