Aan deze kant van de Atlantische Oceaan is geen sprake van de Great American Shale Boom, de gemiddelde elektriciteitsprijs in Europa is in de afgelopen vier jaar voor particulieren met 17% gestegen. Bedrijven betalen voor hun elektriciteit momenteel zelfs 21% meer.

Deze percentages werden berekend door Institute of Electrical and Electronics Engineers. Het streven naar duurzame energie kan zich als een boomerang tegen Europa keren, vooral het streven naar het verminderen van de CO² uitstoot dreigt onze elektriciteitsrekening onbetaalbaar te maken.

Aan deze kant van de Atlantische Oceaan is geen sprake van de Great American Shale Boom, de gemiddelde elektriciteitsprijs in Europa is in de afgelopen vier jaar voor particulieren met 17% gestegen. Bedrijven betalen voor hun elektriciteit momenteel zelfs 21% meer. Deze percentages werden berekend door Institute of Electrical and Electronics Engineers. Het streven naar duurzame energie kan zich als een boomerang tegen Europa keren, vooral het streven naar het verminderen van de CO² uitstoot dreigt onze elektriciteitsrekening onbetaalbaar te maken.