William Black, in een vroeger leven senior bank regulator annex S&L prosecutor en momenteel Associate Professor of Economics and Law aan de University of Missouri - Kansas City, spreekt in verband met de tests van een regelrechte schande.

Black beleeft dat het "worst case scenario" dat in de tests wordt gebruikt nog niet ver genoeg gaat. Ze zouden alleen maar ontwikkeld zijn met de bedoeling om de buitenwereld zand in de ogen te strooien. Voor Black zijn de toekomstige uitslagen van de tests dan ook compleet zonder belang.

William Black, in een vroeger leven senior bank regulator annex S&L prosecutor en momenteel Associate Professor of Economics and Law aan de University of Missouri - Kansas City, spreekt in verband met de tests van een regelrechte schande. Black beleeft dat het "worst case scenario" dat in de tests wordt gebruikt nog niet ver genoeg gaat. Ze zouden alleen maar ontwikkeld zijn met de bedoeling om de buitenwereld zand in de ogen te strooien. Voor Black zijn de toekomstige uitslagen van de tests dan ook compleet zonder belang.