De transactie wordt uitgevoerd middels een houdstermaatschappij (F&B Insurance Holdings), dat voor 50% + 1 aandeel het eigendom wordt van Fortis en voor 50% -1 aandeel van BNP Paribas Assurance.

UBI Assicurazioni is op dit moment volledig in handen van UBI Banca. UBI Banca behoudt 50% - 1 aandeel. Fortis en BNP Paribas Assurance zullen bij de feitelijke totstandkoming van de transactie een totaalbedrag van EUR 120 miljoen in contanten betalen.

Verder wordt in de toekomst nog eens ongeveer EUR 40 miljoen in contanten aan UBI Banca uitgekeerd als bepaalde volumedrempels worden gehaald.

De transactie wordt uitgevoerd middels een houdstermaatschappij (F&B Insurance Holdings), dat voor 50% + 1 aandeel het eigendom wordt van Fortis en voor 50% -1 aandeel van BNP Paribas Assurance. UBI Assicurazioni is op dit moment volledig in handen van UBI Banca. UBI Banca behoudt 50% - 1 aandeel. Fortis en BNP Paribas Assurance zullen bij de feitelijke totstandkoming van de transactie een totaalbedrag van EUR 120 miljoen in contanten betalen. Verder wordt in de toekomst nog eens ongeveer EUR 40 miljoen in contanten aan UBI Banca uitgekeerd als bepaalde volumedrempels worden gehaald.