Eigenlijk maakt dat ook niet zo veel uit. Michael Hartnett, chief investment strategist bij Bank of America Merrill Lynch, is niet bullish of niet bearish, hij houdt gewoon in de gaten wat de FED doet. Zolang die voldoende liquiditeiten verstrekt, kan er eigenlijk niet zo veel fout lopen.

De FED vergadert acht keer per jaar, waarbij het vroeger hoofdzakelijk ging over de rente. Tegenwoordig is de verstrekking van liquiditeiten de grootste aanjager van de beurskoersen sinds de Great Financial Crisis.

De centrale bank heeft al 3000 miljard dollar in het systeem gepompt en lijkt niet van plan haar acties stop te zetten. De strategie van de FED is echter steeds meer omstreden. De centrale bank drijft de beleggers tot de limiet, met de zekerheid dat het vroeg of laat gaat fout lopen.

Eigenlijk maakt dat ook niet zo veel uit. Michael Hartnett, chief investment strategist bij Bank of America Merrill Lynch, is niet bullish of niet bearish, hij houdt gewoon in de gaten wat de FED doet. Zolang die voldoende liquiditeiten verstrekt, kan er eigenlijk niet zo veel fout lopen. De FED vergadert acht keer per jaar, waarbij het vroeger hoofdzakelijk ging over de rente. Tegenwoordig is de verstrekking van liquiditeiten de grootste aanjager van de beurskoersen sinds de Great Financial Crisis. De centrale bank heeft al 3000 miljard dollar in het systeem gepompt en lijkt niet van plan haar acties stop te zetten. De strategie van de FED is echter steeds meer omstreden. De centrale bank drijft de beleggers tot de limiet, met de zekerheid dat het vroeg of laat gaat fout lopen.