De vandaag bekendgemaakte resultaten waren niet zo veel soeps, met een tegenvallend resultaat voor AB-InBev. Anderzijds scoort UBS wel met de kwartaalcijfers.

De Europese Centrale Bank zal vermoedelijk donderdag de basisrente met een kwart procent verlagen, maar die maatregel zit al grotendeels in de koersen verrekend. Daarom zal de aandacht vooral uitgaan naar de verklaring die ECB-president Mario Draghi zal afleggen.

Meer bepaald zal volgens BNP Paribas worden uitgekeken of er een volgende renteverlaging in de lucht hangt. De centrale banken proberen via het beschikbaar stellen van veel geld de risicoappetijt te stimuleren. Deze strategie van de centrale banken lijkt echter gedoemd om te mislukken.

De vandaag bekendgemaakte resultaten waren niet zo veel soeps, met een tegenvallend resultaat voor AB-InBev. Anderzijds scoort UBS wel met de kwartaalcijfers. De Europese Centrale Bank zal vermoedelijk donderdag de basisrente met een kwart procent verlagen, maar die maatregel zit al grotendeels in de koersen verrekend. Daarom zal de aandacht vooral uitgaan naar de verklaring die ECB-president Mario Draghi zal afleggen. Meer bepaald zal volgens BNP Paribas worden uitgekeken of er een volgende renteverlaging in de lucht hangt. De centrale banken proberen via het beschikbaar stellen van veel geld de risicoappetijt te stimuleren. Deze strategie van de centrale banken lijkt echter gedoemd om te mislukken.