De Stoxx Europe 600 boekte de grootste winst op weekbasis sinds november van vorig jaar. BASF was op de beurs van Frankfurt een opgemerkte stijger nadat de resultaten van het chemiebedrijf de verwachtingen van de analisten ruimschoots overtroffen.

Ook in Europa werd er veel aandacht besteed aan de BBP-cijfers die in de Verenigde Staten werden bekendgemaakt. De Amerikaanse economie blijkt nog steeds aan een gestadig tempo te groeien, zij dat dit tempo nog steeds lichtjes onder de verwachtingen blijft.

De Stoxx Europe 600 boekte de grootste winst op weekbasis sinds november van vorig jaar. BASF was op de beurs van Frankfurt een opgemerkte stijger nadat de resultaten van het chemiebedrijf de verwachtingen van de analisten ruimschoots overtroffen. Ook in Europa werd er veel aandacht besteed aan de BBP-cijfers die in de Verenigde Staten werden bekendgemaakt. De Amerikaanse economie blijkt nog steeds aan een gestadig tempo te groeien, zij dat dit tempo nog steeds lichtjes onder de verwachtingen blijft.