De stormloop op zilveren munten wijst op onrust bij beleggers. Daarbij maken ze gebruik van correcties in de prijs om goedkoper in te stappen. Tot dusver werd dit jaar ongeveer 33,75 miljoen troy ounces aan Eagles verkocht, ten opzichte van 33,74 miljoen troy ounce in 2012.

De zilverprijs bevindt zich opnieuw in een bull market nadat de zilverprijs vanaf het dieptepunt voor de afgelopen 34 maanden bereikt op 28 juni met bijna 30% is gestegen. Toch laat een definitieve doorbraak van de zilverprijs voorlopig nog even op zich wachten.

De stormloop op zilveren munten wijst op onrust bij beleggers. Daarbij maken ze gebruik van correcties in de prijs om goedkoper in te stappen. Tot dusver werd dit jaar ongeveer 33,75 miljoen troy ounces aan Eagles verkocht, ten opzichte van 33,74 miljoen troy ounce in 2012. De zilverprijs bevindt zich opnieuw in een bull market nadat de zilverprijs vanaf het dieptepunt voor de afgelopen 34 maanden bereikt op 28 juni met bijna 30% is gestegen. Toch laat een definitieve doorbraak van de zilverprijs voorlopig nog even op zich wachten.