In Spanje waren er 20.000 kandidaten voor welgeteld 400 laagbetaalde jobs in een nieuwe Ikea-vestiging in Spanje. De website van de Zweedse meubelketen bezweek onder het gewicht van zoveel kandidaten. Waarschijnlijk zijn er nog heel wat kandidaten die niet binnen zijn geraakt op de server.

De Spaanse premier Mariano Rajoy spreekt over een economisch herstel in zijn land, maar die woorden lijken ongeloofwaardig wanneer er voor 1 job 50 kandidaten zijn. Maar 2% van de kandidaten heeft kans om aangenomen te worden en dat is toch wel een verontrustend laag percentage.

In Spanje waren er 20.000 kandidaten voor welgeteld 400 laagbetaalde jobs in een nieuwe Ikea-vestiging in Spanje. De website van de Zweedse meubelketen bezweek onder het gewicht van zoveel kandidaten. Waarschijnlijk zijn er nog heel wat kandidaten die niet binnen zijn geraakt op de server. De Spaanse premier Mariano Rajoy spreekt over een economisch herstel in zijn land, maar die woorden lijken ongeloofwaardig wanneer er voor 1 job 50 kandidaten zijn. Maar 2% van de kandidaten heeft kans om aangenomen te worden en dat is toch wel een verontrustend laag percentage.