Een grote sneeuwstorm in verschillende grote Amerikaanse steden heeft dit op treffende wijze aangetoond. In een mum van tijd begonnen veel mensen zich als gekken te gedragen, in sommige steden was er sprake van heuse paniek. Sommige Amerikanen sloegen meteen aan het hamsteren.

Het uitvallen van de elektriciteit in sommige steden versterkte die paniek alleen maar en de oproepen van president Obama tot kalmte haalden niets uit. De vraag is nu wat er zal gebeuren wanneer er een echte crisis die naam waardig uitbreekt. De stoppen bij de bevolking kunnen snel doorslaan, ook bij de Belgen. We kunnen dus alleen maar duimen dat een grote crisis ons bespaard blijft.

Een grote sneeuwstorm in verschillende grote Amerikaanse steden heeft dit op treffende wijze aangetoond. In een mum van tijd begonnen veel mensen zich als gekken te gedragen, in sommige steden was er sprake van heuse paniek. Sommige Amerikanen sloegen meteen aan het hamsteren. Het uitvallen van de elektriciteit in sommige steden versterkte die paniek alleen maar en de oproepen van president Obama tot kalmte haalden niets uit. De vraag is nu wat er zal gebeuren wanneer er een echte crisis die naam waardig uitbreekt. De stoppen bij de bevolking kunnen snel doorslaan, ook bij de Belgen. We kunnen dus alleen maar duimen dat een grote crisis ons bespaard blijft.