Wat is de achterliggende filososie achter die mening. Er zullen minder huizen op de markt komen, alleszins gedurende de periode die onmiddellijk volgt op de stop op de foreclosures.

Het effect zou dus van tijdelijke aard zijn. Carl Riccadonna waarschuwt echter dat een langdurig moratorium op de gedwongen verkopen van woningen een explosie aan woningvoorraden zou veroorzaken wanneer dat moratorium wordt opgeheven.

Daarmee zouden de vastgoedprijzen op langere termijn weer gaan dalen. Carl Riccadonna vestigde er meteen de aandacht op dat de situatie op de markt bijzonder kwetsbaar blijft. De Amerikaanse vastgoedsector is zeker nog niet veilig thuis.

Wat is de achterliggende filososie achter die mening. Er zullen minder huizen op de markt komen, alleszins gedurende de periode die onmiddellijk volgt op de stop op de foreclosures. Het effect zou dus van tijdelijke aard zijn. Carl Riccadonna waarschuwt echter dat een langdurig moratorium op de gedwongen verkopen van woningen een explosie aan woningvoorraden zou veroorzaken wanneer dat moratorium wordt opgeheven. Daarmee zouden de vastgoedprijzen op langere termijn weer gaan dalen. Carl Riccadonna vestigde er meteen de aandacht op dat de situatie op de markt bijzonder kwetsbaar blijft. De Amerikaanse vastgoedsector is zeker nog niet veilig thuis.