De Bund Future test het recordniveau uit 2005, de Bund/Stoxx 600 Ratio test de weerstand uit 2003, de euro testte vorige week een belangrijke meerjarige steun op 1,25 en de goudprijs test de $ 1000-grens.

Zowel de haussiers als de baissiers moeten zichzelf nu meer dan ooit de vraag stellen wat belangrijker is: gelijk krijgen of geld verdienen?

Met andere woorden: bepaal van te voren wat u doet als u geen gelijk krijgt en ingenomen posities onverwacht tegen u keren.

Dit is het advies dat Theodoor Gilissen Bankiers geeft: bepaal daarom dagelijks aan de hand van de slotkoers welk niveau u morgen hanteert als stop loss grens om

1) ongerealiseerde winsten niet meer weg te geven en
2) onverhoopte verliezen direct in de kiem te smoren.

De Bund Future test het recordniveau uit 2005, de Bund/Stoxx 600 Ratio test de weerstand uit 2003, de euro testte vorige week een belangrijke meerjarige steun op 1,25 en de goudprijs test de $ 1000-grens.Zowel de haussiers als de baissiers moeten zichzelf nu meer dan ooit de vraag stellen wat belangrijker is: gelijk krijgen of geld verdienen? Met andere woorden: bepaal van te voren wat u doet als u geen gelijk krijgt en ingenomen posities onverwacht tegen u keren. Dit is het advies dat Theodoor Gilissen Bankiers geeft: bepaal daarom dagelijks aan de hand van de slotkoers welk niveau u morgen hanteert als stop loss grens om1) ongerealiseerde winsten niet meer weg te geven en 2) onverhoopte verliezen direct in de kiem te smoren.