Sindsdien moest de koers wat terrein prijsgeven maar de stijgende trend in nog niet gebroken. Wel loont het de moeite om de stop-loss op te trekken van 24,62 euro naar 28 euro. Dit koersniveau is een combinatie van oude weerstand die nu steun geworden is.

Wie iets aggressiever te werk wil gaan, kan de stijgende steunlijn van januari 2014 als leidraad voor de koerstrend gebruiken. Een neerwaartse doorbraak door deze steunlijn is dan een verkoopsignaal. Voorlopig handhaaft Geert Van Herck een advies houden.

Sindsdien moest de koers wat terrein prijsgeven maar de stijgende trend in nog niet gebroken. Wel loont het de moeite om de stop-loss op te trekken van 24,62 euro naar 28 euro. Dit koersniveau is een combinatie van oude weerstand die nu steun geworden is. Wie iets aggressiever te werk wil gaan, kan de stijgende steunlijn van januari 2014 als leidraad voor de koerstrend gebruiken. Een neerwaartse doorbraak door deze steunlijn is dan een verkoopsignaal. Voorlopig handhaaft Geert Van Herck een advies houden.