Kortom, deze steunzone is de laatste strohalm voor de bulls (= beursoptimisten)! Een neerwaartse doorbraak zal de index naar het door Leleux lang verwachte koersdoel van 2.400 punten brengen.

De stop loss is de top van 22 november : 2.871 punten. Enkel bij het overschrijden van dit niveau springen we op de kooptrein voor een verdere stijging naar de 3.000 punten.

Zolang we daar niet zijn adviseert Leleux om cash aan te houden en lage kooporders (10-15% onder de huidige koersen) in de markt leggen!

Kortom, deze steunzone is de laatste strohalm voor de bulls (= beursoptimisten)! Een neerwaartse doorbraak zal de index naar het door Leleux lang verwachte koersdoel van 2.400 punten brengen. De stop loss is de top van 22 november : 2.871 punten. Enkel bij het overschrijden van dit niveau springen we op de kooptrein voor een verdere stijging naar de 3.000 punten. Zolang we daar niet zijn adviseert Leleux om cash aan te houden en lage kooporders (10-15% onder de huidige koersen) in de markt leggen!