Op dezelfde manier wordt nu in de VS volgens Perkins op het 1% van de Amerikaanse bevolking dat zich rijk mag noemen. De vergelijking loopt misschien wat scheef, maar het is volgens deze econoom een onmiskenbaar feit dat de klopjacht op de rijken geopend is.

Dat is volgens hem een totaal verkeerde aanpak. Stop de jacht op de rijken en laat die rustig nog rijker worden, want uiteindelijk zal elke Amerikaan daar beter van worden. Door de rijken kapot te belasten, wordt volgens Perkins de lust om te ondernemen in de VS de kop ingedrukt. Het is precies die impuls die het land heeft gemaakt tot wat het nu is.

Op dezelfde manier wordt nu in de VS volgens Perkins op het 1% van de Amerikaanse bevolking dat zich rijk mag noemen. De vergelijking loopt misschien wat scheef, maar het is volgens deze econoom een onmiskenbaar feit dat de klopjacht op de rijken geopend is. Dat is volgens hem een totaal verkeerde aanpak. Stop de jacht op de rijken en laat die rustig nog rijker worden, want uiteindelijk zal elke Amerikaan daar beter van worden. Door de rijken kapot te belasten, wordt volgens Perkins de lust om te ondernemen in de VS de kop ingedrukt. Het is precies die impuls die het land heeft gemaakt tot wat het nu is.