Er is nog altijd de sluimerende geopolitiek en heel wat belangrijke belangrijke economische cijfers zoals de Amerikaanse Ism vandaag en het Amerikaanse job report van vrijdag, die deze week op onze schermen zullen verschijnen.

Maar dit alles staat in de schaduw, verdwijnt in het absolute niets bij de gebeurtenis van alle gebeurtenissen, de vergadering van de ECB op donderdag.

Vandaag heerste er een relatieve windstilte op de beurzen, de belangrijkste indices bleven dicht bij het slotniveau van gisteren. De BEL 20 sloot iets lager, de andere Europese beurzen meestal iets hoger. Opvallend was opnieuw dat de goudprijs terrein moest prijsgeven.

Er is nog altijd de sluimerende geopolitiek en heel wat belangrijke belangrijke economische cijfers zoals de Amerikaanse Ism vandaag en het Amerikaanse job report van vrijdag, die deze week op onze schermen zullen verschijnen. Maar dit alles staat in de schaduw, verdwijnt in het absolute niets bij de gebeurtenis van alle gebeurtenissen, de vergadering van de ECB op donderdag. Vandaag heerste er een relatieve windstilte op de beurzen, de belangrijkste indices bleven dicht bij het slotniveau van gisteren. De BEL 20 sloot iets lager, de andere Europese beurzen meestal iets hoger. Opvallend was opnieuw dat de goudprijs terrein moest prijsgeven.