Een stijging van de VIX-index laat vermoeden dat in de komende dagen en weken de volatiliteit op de beurzen zal toenemen.

Euro valt terug onder niveau van 1,29 dollar

Op de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2868 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,618%, of ruim 3% minder dan dinsdag.

Goud en olie weer goedkoper

Voor een troy ounce goud werd vanavond 1754,70 dollar betaald, of ruim 11 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 90 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan dinsdagavond.

Een stijging van de VIX-index laat vermoeden dat in de komende dagen en weken de volatiliteit op de beurzen zal toenemen. Euro valt terug onder niveau van 1,29 dollarOp de valutamarkten moest de euro opnieuw terrein prijsgeven, bij het slot van de handel werd voor één euro 1,2868 dollar betaald, of ruim een kwart procent minder dan de slotkoers van gisteren. Het rendement op de 10-jarige Amerikaanse staatsobligatie kwam uit op 1,618%, of ruim 3% minder dan dinsdag. Goud en olie weer goedkoperVoor een troy ounce goud werd vanavond 1754,70 dollar betaald, of ruim 11 dollar minder dan het vorig slotniveau. Ruwe olie (US Crude) werd eveneens goedkoper, voor een vat ruwe olie werd nog iets meer dan 90 dollar betaald, of zowat anderhalf procent minder dan dinsdagavond.