Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de grootste bedreiging voor de beursrally momenteel de mogelijkheid van een plotse stijging van de rente. Een rentestijging zou Wall Street zeer ongelegen komen op een moment dat de overheidsschulden zijn opgelopen tot 16.000 miljard dollar.

De rentekosten zouden steil oplopen, met desastreuze gevolgen. Hoe kunnen we zien dat er een rentestijging voor de deur staat? Durden is van mening dat we de evolutie van de inflatie in de gaten moeten houden, wanneer die doordringt in de economie is extra waakzaamheid geboden.

Volgens Tyler Durden van Zero Hedge is de grootste bedreiging voor de beursrally momenteel de mogelijkheid van een plotse stijging van de rente. Een rentestijging zou Wall Street zeer ongelegen komen op een moment dat de overheidsschulden zijn opgelopen tot 16.000 miljard dollar. De rentekosten zouden steil oplopen, met desastreuze gevolgen. Hoe kunnen we zien dat er een rentestijging voor de deur staat? Durden is van mening dat we de evolutie van de inflatie in de gaten moeten houden, wanneer die doordringt in de economie is extra waakzaamheid geboden.