Daardoor zal de vraag naar deze voedingsproducten in de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Verwacht wordt dat in Azië alleen al in de komende vier jaar 140 miljoen monden extra gevoed zullen moeten worden.

In de snelgroeiende regio Asia Pacific zijn er nu 3 miljard mensen die een steeds betere voeding willen. Vooral de Chinezen eisen een groter deel van de wereldwijde voedselvoorraden op.

Bovendien bevinden de Chinezen zich in de positie om hun munt te gebruiken als hefboom om een groter deel van de wereldwijde voedselvoorraden voor zich op te eisen. De stijging van de koers van de yuan versterkt namelijk de koopkracht van de Chinezen.

Daardoor zal de vraag naar deze voedingsproducten in de komende jaren alleen maar gaan toenemen. Verwacht wordt dat in Azië alleen al in de komende vier jaar 140 miljoen monden extra gevoed zullen moeten worden. In de snelgroeiende regio Asia Pacific zijn er nu 3 miljard mensen die een steeds betere voeding willen. Vooral de Chinezen eisen een groter deel van de wereldwijde voedselvoorraden op. Bovendien bevinden de Chinezen zich in de positie om hun munt te gebruiken als hefboom om een groter deel van de wereldwijde voedselvoorraden voor zich op te eisen. De stijging van de koers van de yuan versterkt namelijk de koopkracht van de Chinezen.