In de komende maanden mag een stortvloed aan prijsverhogingen worden verwacht. Tot dusver hebben veel bedrijven hun voorraden opgebruikt, maar daar komt stilaan een einde aan.

Zowel producenten van consumentengoederen als kleinhandelsbedrijven en voedingsbedrijven plannen momenteel prijsstigingen. De koperprijs bereikte het hoogste niveau voor de afgelopen 40 jaar.

Katoen, ijzererts, graan, suiker, tarwe, vlees, koffie enzovoort zijn allemaal fors in prijs gestegen. Zowat alles is duurder geworden en dus kunnen de producenten niet anders dan de prijzen verhogen.

In de komende maanden mag een stortvloed aan prijsverhogingen worden verwacht. Tot dusver hebben veel bedrijven hun voorraden opgebruikt, maar daar komt stilaan een einde aan. Zowel producenten van consumentengoederen als kleinhandelsbedrijven en voedingsbedrijven plannen momenteel prijsstigingen. De koperprijs bereikte het hoogste niveau voor de afgelopen 40 jaar. Katoen, ijzererts, graan, suiker, tarwe, vlees, koffie enzovoort zijn allemaal fors in prijs gestegen. Zowat alles is duurder geworden en dus kunnen de producenten niet anders dan de prijzen verhogen.