Hij is van mening dat de stijging van de goudprijs een kwetsbaar karakter vertoont. De recente rally had vooral te maken met pure monetaire politiek. Rallies gebaseerd op een verruiming van de monetaire politiek blijken vaak doodlopers in plaats van hardlopers te zijn.

1800 dollar en daarna gedaan

Volgens Lazzaro kan de goudprijs doorstijgen naar het niveau van 1800 dollar en zou het dan wel eens over en uit kunnen zijn. Hij stelt vast dat heel wat bezitters van goud die in de afgelopen jaren hebben gekocht, uitkijken naar een kans om de winst te verzilveren.
Die winstnemingen zouden de goudprijs vervolgens terug naar af sturen. In de huidige marktomstandigheden geeft Lazzara de voorkeur aan granen. Maïs blijft ondanks de forse prijsstijging een kanshebber, maar ook sojabonen kunnen in de visie van Lazzaro nog potentieel hebben.

Hij is van mening dat de stijging van de goudprijs een kwetsbaar karakter vertoont. De recente rally had vooral te maken met pure monetaire politiek. Rallies gebaseerd op een verruiming van de monetaire politiek blijken vaak doodlopers in plaats van hardlopers te zijn. 1800 dollar en daarna gedaan Volgens Lazzaro kan de goudprijs doorstijgen naar het niveau van 1800 dollar en zou het dan wel eens over en uit kunnen zijn. Hij stelt vast dat heel wat bezitters van goud die in de afgelopen jaren hebben gekocht, uitkijken naar een kans om de winst te verzilveren. Die winstnemingen zouden de goudprijs vervolgens terug naar af sturen. In de huidige marktomstandigheden geeft Lazzara de voorkeur aan granen. Maïs blijft ondanks de forse prijsstijging een kanshebber, maar ook sojabonen kunnen in de visie van Lazzaro nog potentieel hebben.