Het is echter te vroeg om al victorie te kraaien, want de stijging van de goudprijs overtuigt niet echt. De verhandelde volumes blijven echter achter. Dat blijkt onder andere uit het feit dat de inflow van de Gold ETF's (de Amerikaanse beleggingsfondsen die in goud beleggen) eerder matig te noemen zijn.

Ze vertonen weliswaar nog steeds een stijgende trend, maar de inflows zullen nog flink moeten groeien om de beweging van de goudprijs daadwerkelijk te ondersteunen. De goudprijs heeft weliswaar het hoogste punt in vijf weken bereikt, maar enkele technische steunniveaus zullen nog overwonnen worden alvorens die goudprijs fundamenteel hoger kan.

Het is echter te vroeg om al victorie te kraaien, want de stijging van de goudprijs overtuigt niet echt. De verhandelde volumes blijven echter achter. Dat blijkt onder andere uit het feit dat de inflow van de Gold ETF's (de Amerikaanse beleggingsfondsen die in goud beleggen) eerder matig te noemen zijn. Ze vertonen weliswaar nog steeds een stijgende trend, maar de inflows zullen nog flink moeten groeien om de beweging van de goudprijs daadwerkelijk te ondersteunen. De goudprijs heeft weliswaar het hoogste punt in vijf weken bereikt, maar enkele technische steunniveaus zullen nog overwonnen worden alvorens die goudprijs fundamenteel hoger kan.